Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις - Μυοκτόνιες

Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις Υπηρεσίες


Η εταιρεία Insect Trojan  με σεβασμό προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα κατοικίδια χρησιμοποιεί για Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες ασφαλή Υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της.




Insect Trojan σημαίνει έντομο δούρειος ίππος και είναι μια εταιρεία απεντομώσεων – απολυμάνσεων η οποία στελεχώνεται από Γεωπόνο – Εντομολόγο απόφοιτο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με τον όρο Pest Control εννοούμε τον έλεγχο των επιβλαβών εντόμων – παρασίτων η οποία επιτυγχάνεται με διάφορους μεθόδους υπηρεσίες ελέγχου και καταπολέμησης .

Στόχος της εταιρείας Insect Trojan είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Aπεντόμωσης – Aπολύμανσης – Μυοκτονίας για την διατήρηση συνθηκών εργασίας και υγιεινής σε επαγγελματικούς χώρους όπως σχολεία, εταιρείες, γραφεία , ξενοδοχεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και σε επαγγελματικούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως εστιατόρια, αρτοποιία, ζαχαροπλαστεία, καφετερίες, καντίνες, κρεοπωλεία καθώς και σε οικιακούς χώρους όπως Πολυκατοικίες – Μονοκατοικίες (Σπίτια) ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ .

Επιπλέον στόχος της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και η επικοινωνιακή – επιστημονική επεξήγηση των ζημιογόνων εντομών (παρασίτων) , λεπτομερή ανάλυση της δράσης των εγκεκριμένων σκευασμάτων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που χρησιμοποιούνται. 

Τα σκευάσματα της εταιρείας είναι ανώτερης ποιότητας τα όποια εφαρμόζονται με την παρουσία της υπεύθυνου Γεωπόνου – Εντομολόγου Αλεξάνδρας Τουλούμη η όποια κάνει την εφαρμογή και τήρηση ενός προγράμματος διαχείρισης παρασίτων (εντομών).

Η εφαρμογή και τήρηση ενός προγράμματος διαχείρισης παρασίτων που περιλαμβάνει την τήρηση φακέλου απεντόμωσης – μυοκτονίας στους επαγγελματικούς χώρους (HACCP – Hazard Analysis Critical Control Point), ο οποίος κρίνεται υποχρεωτικός βάσει του νόμου 852/2004/ΕΚ, παρ. 5.




Η εταιρεία Insect Trojan  με σεβασμό προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα κατοικίδια χρησιμοποιεί για Απεντομώσεις, Απολυμάνσεις, Μυοκτονίες ασφαλή Υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά σκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της .

Insect Trojan Behance

Insect Trojan Github

Insect Trojan Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις | Blogarama


Insect Trojan Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις | Bing Maps

Insect Trojan Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις | Apple Maps

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απολύμανση - Απολυμάνσεις